Karoli

Karoli, un dels artistes històrics del circ català, amb més de 30 anys de trajectòria, va formar part durant 18 anys de la popular parella de monociclistes Boni i Caroli (1982-2000) i el 2001 va iniciar una carrera en solitari com a Professor Karoli, un personatge excèntric amb el qual ha estrenat els espectacles “L’Elixir de la Vida” i “L’home roda” (2006).

Amb aquest últim espectacle ha fet ja més de 700 actuacions. Entre els nombrosos països on ha actuat es troben França, Bèlgica, Itàlia, Portugal, Tailàndia, Grècia, Veneçuela i el Marroc.

Deixeble de Rogelio Rivel, amb qui va aprendre les tècniques de malabars i monociclisme, Karoli ha estat molt vinculat a l’Ateneu Popular de 9Barris (Barcelona) i ha treballat per al desenvolupament i normalització del circ a Catalunya com a president de l’Associació Catalana de Circ (ACC ), durant els anys 90; i més recentment com a vocal de la junta de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

També ha participat en el projecte per a escoles Història del Circ  (Circ Crac), en l’espectacle Bocatto vaig donar Cardinale, de Comediants, i com coleccionista disposa d’una exposició itinerant titulada Papers de Circ que s’ha pogut veure en diverses ciutats.