Circ Pistolet

L’agost de 2008 es crea Circ Pistolet, que neix del retrobament de dos artistes, l’Enric i la Rat, que van començar junts l’any 2003 en el món de les arts circenses. Junts creen varis números de petit format, que els porten a actuar a diverses gales i festivals de tota la península.

El maig de 2009 estrenen l’espectable “sObre rOdes” al “XII Festival de Circ i Firaires Trapexi” de Vilanova. Han realitzat més d’un centenar d’actuacions en diverses fires i festivals de Catalunya, Espanya i França.

Companyia nominada als premis de Circ Zirkólika 2011 en la categoria de companyia novell.

Paral.lelament, l’any 2010, sorgeix des de Tub d’Assaig 7,70 de Terrassa un col·lectiu acrobàtic de quatre persones, fuit del retrobament de Circ Pistolet amb l’Albert i el Tomàs. La unió intermitent, però regular i decidida, d’aquests quatre artistes i les ganes de treballar junts, es sorgeix la idea de generar un nou projecte en col·lectiu. Comencen una relació de treball, tant a nivell artístic com a nivell tècnic amb Miguel García i Anna Torné, fent augmentar la companyia a sis membres.

El punt de trobada de Circ Pistolet són els equilibris acrobàtics en col·lectiu d’alt nivell tècnic, juntament amb les tècniques individuals de cada component, que són: cercòl aeri, diàbolos, verticalisme, quadrant rus i equilibris acrobàtics de mà a mà.

La companyia obté 5 nominacions als premis Zirkólika 2014, i acaba guanyant el Premi a la millor direcció i el Gran Premi BBVA-Zirkólicaal millor espectacle de circ de Catalunya 2014 per l’espectacle Incert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.