Improvisto’s Krusty Show

Els IMPROVISTO’S KRUSTY SHOW són una companyia de circ-teatre creada el mes de maig de 1999 amb la il·lusió de començar un nou projecte. Durant anys gesten la seva primera creació “ESKABADUM” (cabaret de circ), que després d’unes quantes proves estrenen al teatre principal de Valls, al juny de 2000. L’any 2001 tornen al teatre principal de Valls per estrenar “T’HE DIT QUE JA NO T’ESTIMO, IDIOTA”, un experiment de teatre-músic-còmic-combatiu.

La seva aventura pel món de l’espectacle continua el 2002 amb “FA BON DIA, AVUI”, un espectacle de circ contemporani de gran format amb música en directe estrenat a Valls. A l’any següent, una producció del festival de circ de Reus “TRAPEZI” els porta a crear “ORKOSHOW” el documental, un altre espectacle de gran format on es fusiona el circ, teatre, música en directe i treball de màscara, estrenat a l’edici del Trapezi l’any 2003. El 7 de maig de 2005, després d’any i mig de gestació, presenten el seu últim espectacle, “ALEGRAME LA VIA”, una divertida obra de circ-teatre de petit format pensada per a sala i adaptada per a carrer. Després de representar-se en diverses sales i carrers de Catalunya es decideix realitzar una direcció artística a càrrec dels directors Manu Aizpuru i Ricardo Combi al febrer de 2006 i reestrenar-la al març.

El 12 d’agost de 2006, estrenen a la mostra de circ de Torredembarra el seu primer espectacle itinerant “LA CIRQUESTRA”, amb música en directe. A l’abril de 2007 veu la llum el seu primer projecte infantil, “FILIKRUSTY”, que neix de la col·laboració amb la companyia de circ i animació de Terrassa, Filigranes (amb la que mantenen una estreta relació amb diferents espectacles i projectes en comú). El 12 de maig de 20008 estrenen, “FOCAINA”, una obra de gran impacte visual realitzada amb malabars de llum pròpia, de foc, i d’elements pirotècnics, ideada per a ser representada exclusivament de nit i en exteriors. Aquest mateix estiu neix “ÉSSERS DE LLUM”, espectacle nocturn amb música contemporània. El 2010 estrenen “FINGERLIGHT” obra nocturna amb un clar accent poètic i teatral.

El 2012 donen continuïtat als personatges de “FILIFRUSTY” per crear “REFILIKRUSTY”,una segona part, necessària per l’èxit i bona crítica de la seva aventura infantil.

Ja al 2015 veu la llum “BEATBOX CIRC”, una esbojarrada  fusió de circ, clown i beatbox, un espectacle familiar divertit.

Finalment, al gener de 2016 estrenen “SOMNIS DE LLUM”, una espectacle nocturn, o bé per sala inspirat en la paternitat, tendra, terrorífica, divertida i una aposta innovadora i valenta.