Arritmados

Després de dos anys de formació en l’Escola de circ Carampa de Madrid (2008/2010), van continuar els seus estudis artístics en L’Ecole de cirque Zoffy, a Suïssa. Escapant del fred alpí, al començament del 2011, aquest jove duo alacantí es va establir a Barcelona,i amb un vestit blau d’allò més hortera, un vestit rosa i una perruca pèl-roja a l’altura de les circumstàncies, van crear el seu primer espectacle “Arritmados…Reparteix amor”, amb el qual van guanyar el premi al millor espectacle Valladolid Proposa 2012.

Amb massa idees rondant pel cap, a la fi de 2011, van començar a desenvolupar un nou projecte, “Menás a truá…amb orgull i dignitat”, amb el suport de la Central del circ (Barcelona), Festival Escena Poblenou (Barcelona), Zirkozaurre (Bilbao), Ca L´Estruch (Sabadell) i el Centre cívic del Besós de Barcelona, estrenat en el festival Umore Azoka de Leioa 2013 i el qual van tenir l’oportunitat de presentar dins del programa oficial del TAC Valladolid 2013.

Amb dos espectacles rodats a les seves esquenes en actiu, i un incansable esperit creador, al gener de 2015 van començar una nova creació, pensada per a sala, un espectacle físic-sonor, amb temàtica radiofònica, crítica social i molt més que humor. La seva estrena està prevista per a la primavera de 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.