“L’Home Bala” d’Albert Vinyes

Dissabte 22 d’agost de 2015, 12:00 hores;
espectacle de la Companyia Albert Vinyes
presentant “L’home bala”.
Inici al Cafè del Circ i el recorregut serà fins la plaça de l’Ajuntament de Collsuspina.


L’Home Bala (La Història)

La llavor d’aquest espectacle va nixer com una acció integrada dins l’espectacle especial “Circ Sapastre” que es va representar a Balaguer el 27 de Jung del 1991 per la companyia Gog i Magog, després va patir una metamorfosis que el va transformar primer en un espectacle de sala i després de carrer força anys més tard.

L’espectacle estè en continua transformació i evolució, ja que al carrer s’alimenta dels inputs de l’espai i del public, incorporant-los a aquesta història fascinant per fer crèixer l’espectacle i mantenir-lo viu
constantment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.