L’Art del Somni- Viral Circ

Una entrada amb els ulls tancats, una veu que guia la protagonista, que gràcies a les indicacions del públic arriba
a l’escenari. Una petita gimcana màgica que ens porta a través d’endevinalles, a trobar la manera de volar.
La primera pista “cerca finestres i no miralls per inspirar-te” ens porta a una finestra, un quadrat aeri on es desenvolupen balls i acrobàcies a l’aire. El segon tema “la música no fa dol”, ens porta a un frenètic ball acrobàtic, que a la vegada ens porta a la tercera pista, una clau col·locada en un cèrcol alt. Una vegada que es pren la clau amb un número acrobàtic, obrirà una porta? Després jugues amb les portes de l’escenari i
entre moltes entrades i sortides, plourà, i aquí l’última pista, un paraigua, que ens ajudarà a descobrir el trapezi i, per tant, a volar.
Un joc divertit dintre un escenografía oníric.

Disciplina: Trapezi, Cèrcol, quadrat, acrobàcies
Durada: 40 minuts

La companyia: Viral Circ

Viral Circ és una companya de circ contemporani formada per Alessia Virgilio i Riccardo Raiola, neix oficialment amb el projecte “DeseOequilibrio” en l’estiu del 2020. Després de diverses recerques els anys passats amb música electrònica, moviments del cos, trapezi en llocs no convencionals, i després de l’experiència de tots dos en la companyia Katapulta, van començar a forjar un projecte junts, DeseOequilibrio, la seva primera creació.
Al 2022 neix “L’art del somni”, un espectacle romàntic i tendre apte per a un públic familiar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.