Marta Sitjà

Estudia teatre gestual,teatre,música i dansa amb grans professionals i dins del món del clown, desenvolupa la seva formació amb Sergi Estebanell, Jango Edwards, Johnny Melville, Antón Valent, Michel Dallaire i Christophe Thellier. 

Al 2007 funda juntament amb l’Iván Monje la companyia Jiribilla amb la que varen produir Florituras. Com a directora ha treballat a Agitación Senil de Vagalume Teatre i a Cayuco de Vaivén Circo. Com a música i actriu/clown a Plázidos Domingos de la cía. Rolabola; amb Laví e bel als espectacles infantils Atodotrapoi Petit Cabaret (nominat als Premis Max 2007 com a millor espectacle infantil), amb la cía. La Banda teatre-clown a El hombre invisible, a la coproducció de las companyies Aticus-tilt i Cortocirquitos a l’espectacle de nadal Clan Babel; amb Jango Edwards com a clown a l’espectacle The Fools Militia, a Animasur com a actriu a varis events i a l’espectacle Farsantes

Actualment forma part del duet de pallasses Las Polis,i de la companyía Las XL (les dues formacions de gira per

Espanya i França) i actúa a la nova producció de Fadunito i S.E.,Adopted (en gira munidal).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.