Professionals

[cherry_row type=”fixed-width” bg_type=”parallax_image” class=”parallax_4″ image_src=”http://giracirc.cat/wp-content/uploads/2016/08/Captura-de-pantalla-2016-08-12-a-les-22.18.26.png” parallax_speed=”1.5″ parallax_invert=”no” min_height=”300″]

[cherry_col size_md=”6″ size_xs=”12″ size_sm=”12″ size_lg=”6″ class=”box_1″]

[cherry_row_inner]

[cherry_col_inner size_md=”12″ size_xs=”12″ size_sm=”12″ size_lg=”12″]

[cherry_title_box title=”atenció” subtitle=”programadors i tècnics de cultura” title_color=”#ffffff” subtitle_color=”#ffffff” class=”title_box_1 title_box_1__alt”]

[/cherry_col_inner]

[cherry_col_inner size_md=”12″ size_xs=”12″ size_sm=”12″ size_lg=”12″]

Acrediteu-vos en aquest formulari per disposar de tota la informació de les companyies que participaran al Festival.

Volem oferir-vos un espai en el que poder intercanviar opinions amb les companyies.

[/cherry_col_inner]

[cherry_col_inner size_md=”12″ size_xs=”12″ size_sm=”12″ size_lg=”12″]

[cherry_button text=”accedir al formulari” url=”http://giracirc.cat/acreditacions-programadors/” radius=”3″ target=”_self”]

[/cherry_col_inner]

[/cherry_row_inner]

[/cherry_col]

[/cherry_row]

[cherry_row type=”fixed-width”]

[cherry_col size_md=”12″ size_xs=”12″ size_sm=”12″ size_lg=”12″]

[/cherry_col]

[cherry_col size_md=”12″ size_xs=”12″ size_sm=”12″ size_lg=”12″]
Benvolguts/des,

és per mi un honor presentar-vos les companyies de circ que participaran al GiraCirc els dies 19, 20 i 21 d’agost del 2016.

Tenim companyies veteranes, novells i emergents, he procurat fer una programació variada de nivell amb el màxim de displines de circ. He programat malabars, acrobàcies aèries, bàscula, acròbacies i equilibris acrobàtics, màstil, clown, monocicles i cable d’equilibris. Tenim circ clàssic i nou circ català i contemporani.

Com a novetat d’aquest any, disfrutarem d’una gala de circ, que és un espectacle on les companyies presenten números curts d’un màxim de 10 minuts. I en la que com a la resta de festival comptem amb la presència d’artistes consolidats i novells.

En aquest espectacle tindrem els Hotel Iocandi, premi millor espectacle de circ 2015 i millor companyia novell 2014 als premis Zirkolika. Circ Pistolet gran premi BBVA espectacle de circ premis Ziorkolika. L’Alba Comella jove artista emergent especialista en acrobàcies aèries, en Dule, malabarista Serbi amb molta projecció, el duet de trapezi Trapeteleando, companyia jove de Lleida. I tot això amb un mestre de cerimònies de luxe, el pallasso Albert Vinyes, —en Beto, L’Home Bala,— un dels pallassos més consolidats del panorama de circ català, i que ha cedit ser la imatge d’aquest festival.

En la programació amb espectacles sencers, ens acompanyaran companyies emergents com els Chifleurs acabats d’arribar de Sevilla, Festival on han rebut el segon premi dins l’espai OFF Circada UNIA. I les ja consolidades i veteranes com els Pessic de Circ, amb els seu espectacle el “Sidecar”, en Ramon Karoli, amb més de 30 anys sobre els escenaris i Premi Zirkolika 2015 a la votació del públic. Entre les companyies consolidades Improvisto’s Krusty Show faran les delicies amb els seus malabars de foc i llum, una companyia amb un recorregut de més de 18 anys.

Disfrutarem de “La Bella Tour” que el 2014 estrena espectacle amb el mateix nom i que ha fet gira internacional per tota Euroapa i que compta amb l’artista Guillermo Aranzana que va ser medalla d’or al Festival de Circ de Demain amb un número de bàscula, i que ha format part de Circ du Soleil. És una gran sort que poguem gaudir-los a Collsuspina al Giracirc.

Tindrem uns convidats de luxe, l’artista internacional colombiana Valeria de la companyia Capela Cabaret que ens oferirà un espectacle de cabaret burlesque carregat de sensualitat i humor. I l’artista Carlos Monte, també de Colòmbia, que ens farà una estrena mundial, el seu nou espectacle “Ze la vi” espectacle clown.
I podrem xalar amb Circ Los, companyia nascuda al Circ Cric l’any 2009, artistes amb una tècnica excel·lent i que recomano a tothom.

Aquest any em permetreu una llicència: m’ha fet especial il·lusió poder-me programar el meu nou espectacle “The Vals Paper” que acabo d’estrenar després de tres anys de treball sota la direcció d’en Jordi Aspa. Espectacle de clown, malabars i manipulació d’objectes, poètic i tendre.

Tot plegat ens dóna com a resultat una programació excepcional, de la que us en recomano qualsevol dels artistes o espectacles per omplir els vostres pobles i ciutats de cultura i bon circ.

Moi Jordana
Director artístic del Giracirc

[/cherry_col]

[/cherry_row]