Política de Galetes

Una normativa absurda ens obliga a dificultar la teva lliure navegació informant-te que aquest lloc web fa servir galetes.
T’oferim un text explicatiu de què són aquestes galetes i perquè serveixen.

Política de Galetes

Les galetes són petits fitxers de dades que es generen a l’ordinador de l’usuari i que permeten que sigui el mateix usuari qui emmagatzemi la informació que genera la seva activitat a la xarxa. Aquest Lloc web utilitza les galetes següents:

Galetes de sessió.
Les galetes de sessió són memoritzades i únicament tenen validesa temporal i, per tant, no enregistren de manera permanent cap informació al disc dur de l’ordinador. Aquestes galetes permeten emmagatzemar la informació relacionada amb l’inici de sessió de cada usuari.

Galetes de navegació.
L’objectiu principal de les galetes de navegació és evitar oferir recomanacions no afins als interessos dels usuaris i oferir propostes comercials dirigides i personalitzades. Aquestes galetes de navegació basen la seva utilitat en el seguiment temporal de la navegació per Internet. L’Usuari té la possibilitat d’eliminar aquest tipus de galetes abans d’iniciar la navegació per altres pàgines del Lloc Web.

Galetes estadístiques.
Les galetes estadístiques permeten conèixer la informació següent:
– La data i l’hora de l’última vegada que l’Usuari va visitar el nostre Lloc Web.
– L’accés als continguts que l’Usuari va escollir a la seva última visita al nostre Lloc Web
Per fer les estadístiques d’ús del nostre Lloc Web utilitzem eines estadístiques amb un abast limitat a les funcions descrites al paràgraf anterior i amb la finalitat de conèixer el nivell de recurrència dels nostres visitants i els continguts que resulten més interessants. D’aquesta manera podem concentrar els nostres esforços a millorar les àrees més visitades i fer que l’usuari trobi més fàcilment el que busca.

Aquest lloc web pot utilitzar la informació de la vostra visita per fer avaluacions i càlculs estadístics sobre dades anònimes, així com per garantir la continuïtat del servei o per fer millores en la seva navegació, ordenació de contingut o funcional. Aquesta informació no s’utilitzarà amb cap altra finalitat.

Galetes de tercers.
Aquest lloc web també pot instal•lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis que oferim. Un exemple d’aquest ús són els serveis de Google Analytics.

Gestió de galetes
Sense perjudici de l’afirmació anterior, l’usuari té la possibilitat de configurar el navegador perquè accepti o rebutgi per defecte totes les galetes o perquè aparegui un avís a la pantalla quan es rebi una galeta i decidir en cada moment si es copia o no al disc dur. Per fer-ho, et suggerim que consultis la secció d’ajuda del navegador per saber com es canvia la configuració en ús. També pots revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per a la utilització de galetes per part de GiraCirc configurant el navegador en els termes que preveu el punt anterior.
Sense perjudici de l’afirmació anterior, has de tenir en compte que la desactivació de galetes podria afectar el correcte funcionament de determinades seccions del lloc web.

Si us plau, consulta les instruccions i els manuals del navegador per ampliar aquesta informació:
Si fas servir el Microsoft Internet Explorer, [quin disbarat, hauries de fer servir qualsevol dels navegadors que llistem a continuació] a l’opció de menú Eines, selecciona Opcions d’Internet i vés a Privadesa.
Si fas servir el Firefox per a Mac, a l’opció de menú Preferències, selecciona Privadesa, vés a l’apartat Mostra galetes i, per a Windows, a l’opció de menú Eines, selecciona Opcions, vés a Privadesa i després a Utilitza una configuració personalitzada per a l’historial.
Si fas servir el Safari, a l’opció de menú Preferències, selecciona Privadesa.
Si fas servir el Google Chrome, a l’opció de menú Eines, selecciona Opcions (Preferències a Mac), vés a Opcions avançades, després vés a l’opció Configuració de contingut de la secció Privadesa i finalment marca l’opció Galetes al quadre de diàleg Configuració de contingut.