Activitats, Tallers i Música en directe

[vc_row][vc_column css_animation=”none” width=”1/3″][perch_highlights title=”Activitats” bottom_title=”Veure’n més” highlight_icon=”fa fa-plus-circle”]Per als més petits, descobreix un espai de joc i la imaginació volen en les instal·lacions de fusta d’Àlex Rigol, el Pájaro Carpintero.[/perch_highlights][/vc_column][vc_column css_animation=”none” width=”1/3″][perch_highlights title=”Tallers” bottom_title=”Veure’n més” highlight_icon=”fa fa-plus-circle”]Taller de Clown (novetat 2017)
Disfruta, riu i aprèn amb un dels mestres del clown a Catalunya. És un privilegi oferir-vos aquest taller en les activitats del GiraCirc el divendres 18 d’agost.

Taller de Circ
Segons les edats i els grups, es treballaran diferents àrees i tècniques. (a càrrec de monitors especialitzats)[/perch_highlights][/vc_column][vc_column css_animation=”none” width=”1/3″][perch_highlights title=”Música” bottom_title=”Veure’n més” highlight_icon=”fa fa-plus-circle”]Els migdies i les nits de GiraCirc estan plens de música en directe. Amb les actuacions de

La Rateta que ja no escombra l’escaleta
Atripicals
Six in Town
Pachawitos [/perch_highlights][/vc_column][/vc_row]