Clara Prieto

Va començar la seva educació professional a Barcelona, a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, a l’edat de 22 anys.               Va continuar els seus estudis a Codarts, Universitat d’Arts de Rotterdam, Holanda, on es va especialitzar en corda llisa. Tot i que la seva especialitat és la corda llisa, allà també va descobrir la seva passió pel pal xinès, disciplina que segueix entrenant i que intenta complementar amb la corda.

La seva idea és crear un llenguatge fluid i natural, qualitat que busca través de la dansa i el moviment.                       

Durant 2014 i 2015 ha actuat al Festival Trapezi de Reus amb el seu solo de corda &Me, així com a diversos espais de Barcelona, al festival Smells like Circus i a Roeselare (Bèlgica) i al New Circus Weekend (Lituània).

Actualment treballa, també, com a suplent a l’espectacle Violeta, del Col.lectiu La Persiana, amb la disciplina de màstil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.