Cia. La Mano Jueves

José Luis Redondo Martínez, llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport, ha estudiat diferents tècniques de circ com aeris, equilibris, malabars, acrobàcia i clown a l’Escola de Circ Carampa (Madrid, 2004-05) i a l’Escola de circo Criollo (Buenos Aires, 2005-06).

En aquesta ciutat fa clown i teatre amb professors com Walter Velázquez, Darío Levin o Maby i Poli, i funda, al costat de Virginia Lliurat Gallego “Nena”, La mano Jueves.

En l’espectacle Personal a la carta neix el personatge de Ricky, i amb ell han treballat a Espanya durant el 2006 i 2007. Ha treballat també en el Teatre Circ Price i, des de 2007, forma part del Col·lectiu Circense Cruzando el Charco, amb els quals desenvolupa un projecte artístic i social durant els tres primers mesos de 2008 a Xile i després a Espanya i Iralia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.