Comunicat de l’Ajuntament de Collsuspina i l’Associació GiraCirc

“La pau comença amb un somriure”

Mare Teresa

L’Ajuntament de Collsuspina i l’Associació GiraCirc volem mostrar la nostra repulsa més contundent pels atemptats terroristes comesos aquest dijous 17 d’agost als municipis del nostre país. Al mateix temps, expressem l’absoluta solidaritat amb les víctimes.

Perquè estem convençuts que la millor manera de comunicar a la nostra societat que la violència no és mai la solució a cap conflicte, seguirem apostant una vegada i les que facin falta per aconseguir una societat més justa, lliure i tolerant, expressant-nos amb un somriure.

Per aquest motiu considerem imprescindible mantenir el GiraCirc, festival de circ al carrer, que celebrem aquests 18, 19 i 20 d’agost a Collsuspina. Modificarem l’agenda d’actes respectant la crida als senyals de dol convocats a nivell nacional en mostra de solidaritat i de respecte.

Treballem en coordinació amb Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat dels assistents al festival.

Us convidem a sumar-vos al minut de silenci que celebrarem davant l’Ajuntament de Collsuspina a les 12 del migdia, els dies 18, 19 i 20 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.