Pachawa Sound

ENERGÈTICS, APASSIONATS, EXPLOSIUS, REFLEXIUS, SOMIADORS

El grup aposta per un directe molt potent i energètic, coproduït per Miguel Zamarripa, “Flautek”, i pel productor internacional Gambeat, baixista de Manu Chao-La Ventura i productor de grups com La Pegatina, Itaca Band, Che Sudaka, Möndo Loco, Muyayo Rif, entre d’altres.

Després de diversos mesos treballant en secret en el projecte, Pachawa Sound es dóna a conèixer al febrer de l’any 2016, juntament amb “Lobo Solitario”, el primer dels dos singles (coproduïts també per Zamarripa i Gambeat) enregistrats a Cavernícola Records per Sergio Morales de Che Sudaka, singles que definiran al grup aquesta temporada.

La nova formació s’estrena el 4 de març a la Sala Clap, donant inici a la gira “Cactour”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.