Saltoka

Asier Garnatxo “Asier” va actuar en diferents combinats de circ de l’Ateneu de Nou Barris, presentant els seus treballs com a malabarista que li han donat peu a diferents produccions nacionals i internacionals. “Boémia” de Televisió de Catalunya TV3, continua les seves aventures al “Circ Crac” a Sant Esteve de Palautordera per inaugurar la gira del “Circ Cric” on representava dos números circenses de malabars.

Gira per Itàlia en diferents festivals com “la Gran Gala de la convenció Italiana de Circ”, en aquesta gira va començar a treballar per tot Itàlia amb el seu espectacle de carrer “Saltoka”. Treballa al “Forum de les Cultures” on combinava tècniques de acroporte, dansa i malabars a l’espectacle “Sextant”.

(2007- 2010) 3 Anys al Japó com a malabarista al “Parc Espanya”, on va donar forma al seu espectacle “Kompass”. Al seu retorn a Europa, va actuar a “El Grec” amb el seu número de cèrcols “Ring!!”. Forma part de la inaugural del festival “Trapezzi” de Reus, on també va actuar al “Teatre de la Palma”, així com realitzant petites pinzellades del seu espectacle “Kompass” dins del festival. El 2013 actua com a malabarista i actor al cabaret de “La Mercè” Després d’un llarg treball autodidacta i en col·laboració amb la companyia “Zahir Circ” presenta el seu espectacle “Kompass”.


 

Baixar el dossier de SALTOKA en PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.