CapiCua

Capicua és una companyia de circ-teatre, formada el 2006, que combina acrobàcies aèries (trapezi, tela i corda) amb recursos escènics i dosis d’humor.

La companyia va ser creada per Rebeca Gutierrez, Yolanda Gutierrez i Iris Mur, totes elles es formen en les tècniques aèries a l’Escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona (1998-2000), rebent formació posterior cadascuna d’elles en diferents llocs, a més de treballar en diferents companyies tant d’Aragó com de Catalunya.

El 2006 decideixen unir-se per crear el seu primer espectacle “Records de Paquita” i altres peces de petit format, però és el 2009 quan la companyia es consolida amb l’espectacle “Cabaret” guanyant el Premi del Jurat a l’OFF de Carrer de les Festes del Pilar (2009).

A l’octubre de 2010, “CABARET” és redirigit per Oscar Valsecchi, i és llavors quan guanya el Premi del Públic en la V Trobada de Teatre de Carrer i Arts Circenses d’Àvila (2011).

Actualment Oscar Valsecchi i Sira Bover són membres de la companyia i treballen al costat de Yolanda i Rebeca Gutiérrez amb l’espectacle “ENTREDOS”, guanyador del Premi del Públic al Millor Espectacle de Teatre a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca (2013).

Actualment la companyia gira amb els espectacles de circ “CABARET” i “ENTREDOS”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.