Destacats

[vc_row][vc_column width=”1/4″][perch_feature_box title=”VENDA D’ENTRADES”]Aconsegueix les entrades pels espectacles de Sala de:
Javier Ariza
Tortell Poltrona
Ton Katraska

Als punts de venda de Collsuspina i Moià o el dia 19 i 20 a guixetes. Aforament limitat.[/perch_feature_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″][perch_feature_box feature_icon=”fa fa-cutlery” title=”ZONA DE FOOD TRUCKS”]No et quedis amb gana entre espectacle i espectacle.
Acosta’t a la nostra zona de food trucks i disfruta de la millor oferta gastronòmica del festival.[/perch_feature_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″][perch_feature_box feature_icon=”fa fa-car” title=”PARKING”]Aparca amb facilitat a les zones properes al poble habilitades com a aparcament. Evita deixar el cotxe a les zones properes a la carretera o en espais no habilitats per aparcament.
Durant el festival el parking té un cost d’un euro al dia.[/perch_feature_box][/vc_column][vc_column width=”1/4″][perch_feature_box feature_icon=”fa fa-tree” title=”ZONA D’ACAMPADA”]El GiraCirc disposa de dos espais habilitats per a l’acampada lliure i una zona habilitada per a furgonetes amb servei d’electricitat.[/perch_feature_box][/vc_column][/vc_row]