Here We Go – Guga i Silvia

Here we go és un espectacle de circ, l’espectacle més gran del món, on trobareu els millors acròbates, equilibristes, trapezistes de la dècada dels 90,
I com passa a tots els circs, compta amb un sorteig!.
Aquest espectacle es caracteritza per proposar una barreja de circ, humor, elegància, creativitat i també, tot s’ha de dir, el glamour que mai no ha minvat de l’època daurada d’aquests peculiars personatges de circ old –fashioned.
Here we go! és un espectacle per a tots els públics perquè on gaudiran petits i grans, i que pot ser representat tant en interior com en exterior gràcies a la seva estructura autònoma, que no requereix cap mena d’ancoratge.

Disciplina: Multidisciplinar
Durada: 30 minuts

Companyia: Pareja artística con más de 20 años de experiencia en el mundo del espectáculo.
Han formado parte de compañías de Circo como La Familia Ramírez + Boni, Los Galindos, Circ Cric, Circo Zanni, entre otros.

En 2005 crean la compañía de circo Los Gingers con el espectáculo “Perlas y Plumas”.

Desde el 2014 presentan el número cómico de barra fija “El rey de la acrobacia” en el circuito de varietés y circos, entre ellos GOP, Internationales Varieté Festival en Alemania, el Teatro Municipal de São Paulo (Brasil), el X Festival Internacional de Circo de Albacete, y circos de Navidad, como el Circus Boxtalino en Bélgica, Weihnachtscircus en Luxemburgo y en Heidelberg, Alemania, el Triererweihnachtscircus en Trier, Alemania, y el Kölnerweihnachtscircus en Köln, Alemania.

Paralelamente en 2014 crean en Brasil, conjuntamente con Monta Carvalho, la compañía Chocobrothers. Con ella participan en el circuito SESC Das Artes 2016, en el Festival Intenacional de Circo do Brasil 2018, y en el Circuito SESC Palco Giratòria 2019, entre otros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.