Moi Jordana Cia de Circ

Format com a actor de la mà de Jordi Girabal i Atilà Puig de la Cia. Teatre Mòbil de Manresa. Com a clown amb Jango Edwards a través de la proposta de la Teoria del Riure. Com a malabarista, es forma a Barcelona i a Madrid, amb Iris Cascade, on coneixerà a Joan Toro amb qui treballarà el passing de malabars i crearà la companyia Allé Allé.

Com a experiència professional ha participat com actor en varis curts cinematogràfics de TVE i TV3. Forma part de la Cia. Catacrac dedicada al teatre infantil i de La Cremallera Teatre dedicada a teatre de carrer.

Com a clown i malabarista crea i dirigeix la seva pròpia companyia MoiCirc i és confundador de la Cia. Mdmau amb llarga experiència en espectacles per Fires Medievals arreu de l’estat espanyol (2009 i 2010).

Amb Cia. Allé, Allé ha actuat al Circ Cric, Teatre Kursaal, Ateneu de 9barris, Centre Cultural Caixa de Terrassa, Festival de Teatre Internacional d’Avingon, entre altres. Durant el mes de març del 2013 s’estrena amb Pallassos sense Fronteres, en una primera expedició a Jordània per atendre els nens refugiats sirians. Durant el març del 2014 participa en una segona expedició al Líban per atendre la població refugiada Síria i Palestina. L’octubre del 2013 dirigeix la Gala solidària de Pallassos sense Fronteres al Teatre Kursaal de Manresa en motiu dels 20 anys de l’organització.

Actualment és fundador i director artístic del Festival Giracirc, primer festival de circ del Moianès, s’inicia el 2015 i és celebra a Collsuspina.

Forma part de l’Associació de Circ “La Crica”, on des del 2009 ensenya les disciplines de malabars a l’Escoleta de Circ del Teatre Kursaal a Manresa fins a l’any 2016.