Companyia Pessic de Circ

Pessic de Circ neix l’estiu de 1998 a Cerdanyola del Vallès amb la finalitat de difondre i donar a conèixer les arts del circ a través d’espectacles, tallers, cursos, exposicions i tota mena d’actes lúdics i didàctics.

Des de la seva creació, la seva activitat ha portat als seus integrants a actuar arreu de Catalunya en carrers, places, teatres, actes de solidaritat, animacions, cercaviles, festes de barri, esplais i escoles. I també a iniciar en l’art del circ a nombrosos joves i infants mitjançant tallers, cursos i casals. Els seus integrants són, principalment, professionals de les arts del circ, formats en escoles de prestigi de diversos països: Catalunya, Bèlgica, Suïssa, Rússia i Argentina.

La intenció de Pessic de Circ és crear espectacles de circ contemporanis desenvolupats al voltant d’un fil argumental…

Espectacles familiars amens i divertits, però sense oblidar el component més tècnic i de risc que comporta el circ.

Fa vint anys que segueixen en aquesta línia de treball i volen continuar mostrant a tothom allò que més els agrada i volen compartir: El Circ!