Circ Los

Són una companyia de circ contemporani que té com a font d’inspiració l’art que els ha estat transmès a través de nombrosos mestres, entrenadors de procedències variades, formes d’entendre l’art de l’expressió corporal i el circ molt diverses. Al llarg de molts anys cada un dels membres de la companyia ha treballat en diferents projectes i espectacles, comprovant la passió que senten pel circ i tot el que aquest implica: un estil de vida, que passa per la itinerància, pels desafiaments de la gravetat, per conquestes realitzades en equip, una manera especial de mirar …

El seu nexe d’unió ha estat el CIRC CRIC, lloc on es van conèixer i formar com a companyia (any 2009), on hi han treballat molts anys. El 2009 estrenen la primera versió del CABARÈ PARÒDIA. El 2011 re-estrenen l’espectacle de Circ i Titelles “Memòries d’un Tigre de Circ”, co-producció amb la companyia Contadores de Estorias, Brasil.
Han participat en diverses expedicions amb Pallassos Sense Fronteres (Congo 2009. Etiòpia 2013, Líban 2014, Kurdistán 2014, Sierra Leona 2015)

El 2014 estrenen “Xarivari Blues”, un potent espectacle que continua en gira.